5. Hrvatsko Homebrew Prvenstvo

Posted on

logo_pivarstvo_info_final_grn.png

Pripreme za peto Hrvatsko Homebrew Prvenstvo su već debelo u tijeku. 22.4.2016 u 00:00 sati otvorene su prijave za natjecanje. Prošle godine je inicijalno otvoreno 250 prijava i trebalo je oko 11 dana da se to popuni. Onda je otvoreno još 50 dodatnih mjesta.

Ove godine je odmah otvoreno 350 prijava za natjecateljska piva, najviše do sad. I tih 350 mjesta je popunjeno u nevjerojatnih 15 sati!

11 zemalja, 127 natjecatelja.

homebrew_map

Trendovi su očiti, homebrew ludilo je zavladalo. Do tuluma za završetak natjecanja koji će se održati 4.6.2016 u Magic Beer Roomu u Remetincu(Zg) ima sve manje vremena. Suci se treniraju, kegovi homebrewa se pripremaju za točenje na partyju. Navodno će biti nekih organizacijskih novosti ove godine, ali o tome kada dođe vrijeme.

Ako su se prijave za natjecatelje ovako brzo popunile, očekujem potpunu ludnicu kada se otvore prijave za završni party. Prošle godine su prijave za upad planule u roku otprilike sat vremena. Kada će se otvoriti prijave, još se ne zna. :dramatična muzika: 😀

Zanimljiva vremena za homebrew scenu. Svaka čast organizatorima i homebrewerima, ovo bi (opet) moglo biti vrhunski provod!

Živjeli!

Ostavite komentar.

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s